Kan man välta av för stora bröst

Under dagens löprunda mötte jag flera unga tjejer som också var ute och joggade i sommarsolen. Varmt så in i bomben och alla hade ett tight linne med en eller två sport behåar. Inget av detta var egentligen intressant och jag brydde mig inte speciellt om deras utseende heller om det inte varit för att tjejerna vägde mellan 40-45 kilo. Varav brösten säkert vägde ett par kilo tillsammans och denna kombination såg helt galen ut. Hela kroppen svajade och krängde när tjejerna försöka springa. Det blev mer ett lunk för att försöka hålla takten i brösten så de inte kom i själv svängning eller att de tippade ekipaget över bord. Bröstförstoring på tjejer som knappt väger någonting borde vara förbjudet. Det kan bara vara en tidsfråga innan tjejerna kommer att behöva återkomma till kirurgen för att skaffa ett par nya bröst – ett par som inte riskerar att välta sällskapet i någon skarp kurva.